« vissza

Sikeres keresések » Simon László

Képek
Név: Simon László
Leírás "Tisztelt Szolgálat,

örömteli meglepetéssel találkoztam nagymamám öccsének, Simon László törzszászlósnak a nevével és adataival oldalukon, melyek alapján kétséget kizáróan kijelenthetem az azonosságot.
Simon László nővére, Stefánia él, 93 éves lesz (és mint mindannyian reméljük, lesz még sokkal több is) idén februárban.
Talán mondanom sem kell, mekkora öröm lesz neki a bizonyosság, melyet a Szilárd Ferenc úr által átadott Névjegyzék adott meg végre-valahára a sok ellentmondásos adat után.
Farkas Szilárd"
sfarkas@controlunion.hu
fine-watches.org
Tisztelt Havasi Úr, úgy érzem, tartozom annyival Önnek és az Ön által képviselt ügynek, hogy "jelentsem": a küldetést végrehajtottuk és június 18.-án szerencsésen megérkeztünk. Mivel Simon László Ucsatnoje Gyelojából, illetve halotti bizonyítványából a cseljabinszki (KPZISZ) nyughelyet azonosítottam, ez lett úticélunk. Sajnos az emlékműnek csak a talapzatát találtuk meg az egyébként nagyon kedves és segítőkész környékbeli lakók segítségével. Erről a veszteségről már értesítettem Bíró Andor urat. Mivel a tervezettnél hamarabb (sem műszaki, sem időjárási körülmények nem hátráltattak bennünket az úton) érkeztünk meg Cseljabinszkbe, Az ufaley-i emlékmű (ez áll) felkeresése után egy hosszabb útvonalon (Ekaterinburg - Moszkva - Riga - Vilnius - Krakkó) tértünk haza. Odaúton természetesen felkerestük a rudkino-i emlékművet is. Hozzájárulását ügyemhez még egyszer köszönve, Tisztelettel, Farkas Szilárd
Felrakás dátuma 2010-01-15 08:01:40